Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"anti-aging activity"'
Autor:
Nurud Diniyah, Inayatus Nur Dwiyanti, Naila Zanuba Arifah, Fanar Hamad Alshammari, Achmad Subagio, Ancah Caesarina Novi Marchianti
Publikováno v:
Advances in Food Science, Sustainable Agriculture, and Agroindustrial Engineering, Vol 7, Iss 3, Pp 203-213 (2024)
The aim of this study was to investigate the effect of solvent type and solvent ratio on yield, antioxidant activity (i.e., DPPH, ABTS, FRAP), total phenolics, flavonoids, anti-elastase, and tannins of Lablab purpureus (koro komak) extract. The types
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50e6c2eb96f64ecfa9d755fe1601c3ca
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 94-102 (2024)
In this study, the total flavonoid composition and bioactivity of finger millet was analyzed. Eleusine coracana flavonoids (ECFs) were obtained through sequential 70% ethanol extraction, ethyl acetate extraction, and purification with D101 macroporou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fb8b5543f384510bb9f5f811e68ac45
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 21, p 4992 (2024)
The extraction process of crude polysaccharides from Agrocybe aegerita was optimized, and the antioxidant and anti-aging effects of the crude polysaccharides were evaluated. The optimal extraction parameters for the polysaccharide were identified usi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31ff98dbab7f454695d0341c68b98b80
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 20, p 4917 (2024)
Natural compounds are widely incorporated into cosmetic products for many purposes. Diterpenes often function as fragrances, enhancing the sensory experience of these formulations. However, current trends in cosmetic science aim to develop multifunct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c63cf9cbc7ed49d4a6f6c897ae8b103c
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 73, Iss 2, Pp 163-174 (2023)
The structure-bioactivity relationship of Tremella fuciformis polysaccharides (TFPs) in anti-aging in vivo is rarely reported. In the present study, a purified TFP, named HM, mainly composed of mannose, fucose, xylose, and glucose in a molar ratio of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d57c562da096455d93f15856d112e646
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.