Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"anthocyanins in seedlings"'
Autor:
S. M. Mamedova, V. S. Popov, A. E. Solovyeva, I. N. Perchuk, L. L. Malyshev, M. A. Vishnyakova
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 184, Iss 1, Pp 194-204 (2023)
Background. The use of faba bean (Vicia faba L.) as a feed and food plant is hindered by the presence of antinutritional substances and in particular phenolic compounds – tannins – in the seed coat. The existence of low-tannin or zero-tannin form
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dec017bcfbaf4d96b73c1a25b5da1bf7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.