Zobrazeno 1 - 10
of 4 109
pro vyhledávání: '"anthocyanin profile"'
Autor:
Wang, Qinglong1 (AUTHOR) wangqinglong975@163.com, Cui, Xiaoqian1 (AUTHOR) 17863908085@163.com, Wang, Jiaqi1 (AUTHOR) 19861406968@163.com, Chang, Heqiang1 (AUTHOR) 19862126289@163.com, Wang, Junzhe1 (AUTHOR) wjz001118@163.com, Zhang, Ang2 (AUTHOR) zhanganggrape@hotmail.com, Zhou, Yang1,3 (AUTHOR) zhywine@163.com, Xu, Zhiyong1,3 (AUTHOR) xzy19890710@126.com, Dai, Lingmin1 (AUTHOR) dailingmin@qlu.edu.cn, Han, Guomin1 (AUTHOR) dailingmin@qlu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 22, p5238. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Chemical Engineering, Vol 49, Iss , Pp 151-161 (2024)
This study aims to extract anthocyanins from BPF (Butterfly Pea Flower) to determine an effective solvent combination resulting in higher total anthocyanin content. Various solvent combinations were utilized to discern crucial characteristics of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d0b2fdedeef4707b70bfaa32050f0c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiang, Yingfen, Qi, Ziqi, Li, Jianuo, Gao, Jing, Xie, Yihao, Henry, Christiani Jeyakumar, Zhou, Weibiao
Publikováno v:
In LWT 1 April 2024 197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qinglong Wang, Xiaoqian Cui, Jiaqi Wang, Heqiang Chang, Junzhe Wang, Ang Zhang, Yang Zhou, Zhiyong Xu, Lingmin Dai, Guomin Han
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 22, p 5238 (2024)
Acetaldehyde is a key carbonyl by-product during red wine alcoholic fermentation; it is reactive and takes part in certain reactions involving anthocyanin. The aim of this study was to investigate the influence of SO2 and condensed tannin on the acet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cb34182e5dc40c283374857b6854edf
Autor:
Yuzuak, Seyit1,2 (AUTHOR) sytyzk@gmail.com, Ballington, James3 (AUTHOR) jim_ballington@ncsu.edu, Li, Gui1 (AUTHOR) ligui@hnlky.cn, Xie, De-Yu1 (AUTHOR) dxie@ncsu.edu
Publikováno v:
Agronomy. Mar2024, Vol. 14 Issue 3, p442. 15p.
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Autor:
Alican Akcicek, Esra Avci, Zeynep Hazal Tekin-Cakmak, Muhammed Zahid Kasapoglu, Osman Sagdic, Salih Karasu
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 8, Iss 44, Pp 41603-41611 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad8a160f585d47259a9226e7d8cc1dc9