Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"anthocyanin extract"'
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 14, Iss 13, p 1147 (2024)
In this work, AgNPs were synthesized using an anthocyanin extract from Peruvian purple potato INIA 328—Kulli papa. The anthocyanin extract was obtained through a conventional extraction with acidified ethanolic aqueous solvent. This extract acted a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1928199a29004c03bb8c6302edf12f16
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 220 (2024)
Intake of polyphenol-modified wheat products has the potential to reduce the incidence of chronic diseases. In order to determine the modification effect of polyphenols on wheat gluten protein, the effects of grape skin anthocyanin extract (GSAE, add
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41a330077d504c63a471b2f54edc5504
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials, Vol 16, Iss 10, p 3828 (2023)
A new pH-sensitive film was developed using Artemisia sphaerocephala Krasch. gum (ASKG), soybean protein isolate (SPI), and natural anthocyanin extracted from Lycium ruthenicum Murr. The film was prepared by adsorbing anthocyanins dissolved in an aci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60866c1e0ecd4516839a896ac8dd3e03
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
In this research, we analyzed the effect of an intragastrical oral administration of red-fleshed apple anthocyanin extract (RAAE) on busulfan-treated mice. First, we showed that the most abundant component in RAAE was cyanidin 3-O-galactoside. To det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8a2c7fb7fb140e1901f28bad60e65a5
Autor:
Hoda Parseh, Alireza Shahablavasani
Publikováno v:
Journal of Food and Bioprocess Engineering, Vol 2, Iss 1, Pp 7-12 (2019)
Nowadays, consumers are highly worried about using chemical preservatives in foods. Thus they tend to use natural and safe food products with healthful benefits. Pomegranate and its peel can have such a role. This study aimed to determine the antioxi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3607ee8f4cf418ca15f92045c4607d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.