Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"anthocyanin dyes"'
Publikováno v:
Heritage, Vol 7, Iss 9, Pp 4697-4711 (2024)
Blue is one of the most challenging colors for humans to produce and one of the most important colors in art history. Literature from the Tikuna/Magüta culture, from the Amazon Forest, suggests the use of chemical reactions between the juice of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43cb36f4b9df460ba0732e1ffa4b9973
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials for Renewable and Sustainable Energy, Vol 9, Iss 4, Pp 1-16 (2020)
Abstract Dye-sensitized solar cells (DSSCs) are under extensive research works due to their appealing features such as low production costs. The production costs and energy conversion efficiency of DSSCs is strongly influenced by the types of dyes us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db4edf41efe141f4976a694270730738
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martinková, Patrícia
The diploma thesis deals with the preparation of extract and concentrate of anthocyanin dyes from aronia moldings (Aronia melanocarpa). It also determines chemical properties important for human´s health, which are important also for further possibl
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376854
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
南九州地域科学研究所所報 = THE BULLETIN OF THE INSTITUTE. 30:7-12
b-Amylase [EC 3.2.1.1] is an important enzyme for the industrial production of maltose as sweetener and as protective of starch degradation in food processing. Effects of polyphenolics, anthocyanin dyes and caffeic aid-derivatives prepared from sweet