Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"anthocyanin activity"'
Autor:
Kongyang Wu, Jiafei Huang, Panpan Bu, Hang Gao, Tongxiang Yang, Mingyan Shi, Jianming Han, Yilin Fan
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 41, Iss 5, Pp 382-392 (2023)
This study aimed to analyse the influence of adding Lycium ruthenicum Murr. fruit (LRF) on physicochemical, sensory characteristics and antioxidant capacity in goat milk yoghurt (GMY) during 21 days of refrigerated storage. Three different yoghurt fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d0b99ada4ab44b0b92360b49f38e5d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.