Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"antarctic krill protein"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 20, Pp 188-197 (2024)
This study examined changes in the degree of hydrolysis, peptide yield, digestibility, and hydrolyzed amino acid content during the simulated gastrointestinal digestion of Antarctic krill protein. Furthermore, the in vitro proosteogenic activity of d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34d161e2c89141e0a409d52495809134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yufeng Li, Qiao-Hui Zeng, Guang Liu, Zhiyun Peng, Yixiang Wang, Yongheng Zhu, Haiquan Liu, Yong Zhao, Jing Jing Wang
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 71, Iss , Pp 105364- (2021)
A novel protein extraction method of ultrasound-assisted basic electrolyzed water (BEW) was proposed, and its effects on the structural and functional properties of Antarctic krill proteins were investigated. Results showed that BEW reduced 30.9% (w/
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7e8323e068747f4b63b62b50a3ade15
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 70, Iss , Pp 105294- (2021)
Emulsion gels with low oil contents have been continuously developed in recent decades. In this study, the use of high-intensity ultrasound for the preparation of low oil emulsion gel (oil fraction of 0.25) was investigated. Specifically, defatted An
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48c88d1475fa42daab918d75ab6f8415
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 3, p 139 (2022)
The purpose of adding cellulose nanocrystals (CNCs) into sodium alginate (SA) and Antarctic krill protein (AKP) system is to use the ionic cross-linking of SA and AKP and the dynamic hydrogen-bonding between them and CNCs to construct multiple cross-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c884c2221fb544a4b4f15cf175d1576f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.