Zobrazeno 1 - 10
of 1 430
pro vyhledávání: '"ankaflavin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1573 (2024)
Red yeast rice dietary supplements have been proven to ameliorate hyperglycemia, but the mechanism was unclear. In this work, ankaflavin (AK) and monascin (MS), as typical pigments derived from red yeast rice, were found to exert noteworthy inhibitor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65603a7abf794a048d6a3d9eb4a25cfb
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2023 104
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 104, Iss , Pp 105537- (2023)
Monascin (MS) and ankaflavin (AK) produced by Monascus purpureus fermented red mold dioscorea (RMD) elicit an anti-diabetes effect in streptozocin-induced type 1 diabetes. However, their effects on preventing metabolic disorder with type 2 diabetes i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0935f23df63b437eb1ef9fa934f97231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Immunology and Infection, Vol 51, Iss 1, Pp 27-37 (2018)
Background/Purposes: Monascin (MS) and ankaflavin (AK) produced by Monascus purpureus NTU 568 were proven to show excellent hypolipidemic effects in our previous studies; however, the mechanism is still unclear. Methods: This study used MS, AK, and m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f8fe4dd723a4e5c85a622384f9c17d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 20, p 6301 (2021)
Alcohol metabolism causes an excessive accumulation of liver lipids and inflammation, resulting in liver damage. The yellow pigments monascin (MS) and ankaflavin (AK) of Monascus purpureus-fermented rice were proven to regulate ethanol-induced damage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39feb0e6c0994447b05661a8af255d0b