Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"animal source food"'
Autor:
Enyew Getaneh Mekonen
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Introduction Child undernutrition is a major public health problem in sub-Saharan Africa. Children who eat animal-based foods have higher intakes of various nutrients that are important for optimal linear growth. However, the prevalence of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e27582a71ca4b2399c8eafdd87b5efe
Autor:
Ibsa Mussa, Mulugeta Gamachu, Lemma Demissie Regassa, Abdi Birhanu, Fethia Mohammed, Alemayehu Deressa Weyessa, Addis Eyeberu, Adera Debela, Hamdi Fekredin Zakaria
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundNutrient deficiencies in Africa persist due to limited access to animal-source foods, causing a higher undernutrition prevalence, with 30.7% stunted children under five, which is higher than the global average of 22.0%. In African regions,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa0a4865d126495eb764b50a2c0f7df0
Autor:
Sabuktagin Rahman, Nazma Shaheen
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 1115-1124 (2023)
Abstract Objective: To develop the methods for an extended reporting of anaemia and to measure the status of the key contextual underlying factors of anaemia. Design: Statistical appraisal of Hb v. key influencers of anaemia in Bangladesh – the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e61dcf7679fb4f5bbe3f0d8da581a7f0
Autor:
Shemsu Kedir, Kalkidan Hassen Abate, Bekri Mohammed, Kemal Lemnuro, Abdurezak Kemal, Sherif Khelil Geda, Zeyne Yassin, Musa Jemal, Beyene Wondafrash Ademe
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 13 (2024)
Animal source foods (ASFs) are diverse and heterogeneous, including unprocessed red meat, processed meat, poultry, eggs, seafood, milk, cheese, and yoghurt. It is essential for preventing malnutrition and its consequences among vulnerable populations
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e8dcb4415cf42ffb437de864388da5e
Publikováno v:
PeerJ, Vol 11, p e16518 (2023)
Background Animal-source foods are food items that come from animals. Animal-source foods provide a variety of micronutrients that plant-source foods cannot provide to the same extent and without extra precaution. Milk, eggs, poultry, flesh meat and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adec2647f7d04e6f84b2dcd78a658444
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a00994d54a945ae8edf8581c162604e
Autor:
Megan E. Parker, Stephanie Zobrist, Herman E. Lutterodt, Cyril R. Asiedu, Chantal Donahue, Connor Edick, Kimberly Mansen, Gretel Pelto, Peiman Milani, Shobhita Soor, Amos Laar, Cyril M. Engmann
Publikováno v:
BMC Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Abstract Background Due to rising food insecurity, natural resource scarcity, population growth, and the cost of and demand for animal proteins, insects as food have emerged as a relevant topic. This study examines the nutrient content of the palm we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24dfab45a878472898c73f332c227ac4