Zobrazeno 1 - 10
of 4 390
pro vyhledávání: '"animal source food"'
Autor:
Zemene, Melkamu Aderajew1 (AUTHOR) melmahman3m@gmail.com, Kebede, Natnael2 (AUTHOR), Anteneh, Rahel Mulatie1 (AUTHOR), Moges, Natnael3 (AUTHOR), Tsega, Sintayehu Simie4 (AUTHOR), Dessie, Anteneh Mengist1 (AUTHOR), Belete, Melaku Ashagrie5 (AUTHOR), Anley, Denekew Tenaw1 (AUTHOR), Alemayehu, Ermiyas5 (AUTHOR), Chanie, Ermias Sisay3 (AUTHOR), Gebeyehu, Asaye Alamneh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/1/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Wang, Bing1 (AUTHOR) wwhbing@163.com, Liu, Qing-Zhi2 (AUTHOR) 60030128@sdutcm.edu.cn, Yang, Jing-Ya3 (AUTHOR), Du, Yu-Jie2,4 (AUTHOR), Liu, Nai-Shuo4 (AUTHOR), Cui, Wei-Liang1 (AUTHOR), Yuan, Man5 (AUTHOR), Zhang, Yong5 (AUTHOR), Wang, Jing-Qi5 (AUTHOR), Wang, Dong-Liang5 (AUTHOR) dongliang.wang@xxdun.com, Wang, Shu-Qi4 (AUTHOR) dongliang.wang@xxdun.com
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Nov2024, Vol. 11 Issue 11, p328. 13p.
Autor:
Mekonen, Enyew Getaneh1 (AUTHOR) enyewgetaneh12@gmail.com
Publikováno v:
BMC Public Health. 7/31/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enyew Getaneh Mekonen
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Introduction Child undernutrition is a major public health problem in sub-Saharan Africa. Children who eat animal-based foods have higher intakes of various nutrients that are important for optimal linear growth. However, the prevalence of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e27582a71ca4b2399c8eafdd87b5efe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ibsa Mussa, Mulugeta Gamachu, Lemma Demissie Regassa, Abdi Birhanu, Fethia Mohammed, Alemayehu Deressa Weyessa, Addis Eyeberu, Adera Debela, Hamdi Fekredin Zakaria
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundNutrient deficiencies in Africa persist due to limited access to animal-source foods, causing a higher undernutrition prevalence, with 30.7% stunted children under five, which is higher than the global average of 22.0%. In African regions,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa0a4865d126495eb764b50a2c0f7df0
Autor:
Melkamu Aderajew Zemene, Natnael Kebede, Rahel Mulatie Anteneh, Natnael Moges, Sintayehu Simie Tsega, Anteneh Mengist Dessie, Melaku Ashagrie Belete, Denekew Tenaw Anley, Ermiyas Alemayehu, Ermias Sisay Chanie, Asaye Alamneh Gebeyehu
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract A diversified diet in early childhood that comprises plant and animal source foods contributes to better health outcomes throughout the life course. However, inadequate infant and young child-feeding practices are serious public health probl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daac5b68012f488b85128b4749a83284
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.