Zobrazeno 1 - 10
of 764
pro vyhledávání: '"animal and plant protein sources"'
Publikováno v:
In Aquaculture 15 April 2024 584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huguet, Juliette, Chassard, Christophe, Lavigne, René, Irlinger, Françoise, Souchon, Isabelle, Marette, Stephan, Saint-Eve, Anne, Pénicaud, Caroline
Publikováno v:
In Cleaner Environmental Systems June 2023 9
Autor:
Saint-Eve, Anne, Irlinger, Françoise, Pénicaud, Caroline, Souchon, Isabelle, Marette, Stéphan
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2021 90
Autor:
Juliette Huguet, Christophe Chassard, René Lavigne, Françoise Irlinger, Isabelle Souchon, Stephan Marette, Anne Saint-Eve, Caroline Pénicaud
Publikováno v:
Cleaner Environmental Systems, Vol 9, Iss , Pp 100115- (2023)
In the food industry, there is currently a great deal of interest in the development of plant-based alternatives to dairy products. However, little is known about the ways in which differences in formulation and/or processing affect the potential env
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/014b9bda09004fa2b377a0453751fa62
Autor:
Mariotti, François *
Publikováno v:
In Advances in Nutrition November 2019 10 Supplement 4:S351-S366
Autor:
GHAFFRI CHANZANAGH, Elnaz1, SEIFDAVATI, Jamal1 jseifdavati@uma.ac.ir, GHESHLAGH, Farzad Mirzaei Aghjeh1, BENAMAR, Hossein Abdi1, SHARIFI, Reza Seyed1
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2018, Vol. 24 Issue 1, p25-32. 8p.
Autor:
Elnaz GHAFFRI CHANZANAGH, Jamal SEIFDAVATI, Farzad Mirzaei Aghjeh GHESHLAGH, Hossein Abdi BENAMAR, Reza Seyed SHARIFI
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 24, Iss 1, Pp 25-32 (2017)
This study was conducted to determine effect of adding ZnO nanoparticles at levels of 0, 30 and 60 ppm on in vitro gas production of some animal and plant protein sources. In this study, gas production at 2, 6, 12, 24, 48 and 72 h incubation were mea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/678829134a424a80974c184e03db8f18
Autor:
Yujie Gao1,2,3, Xiaojun Li1, Yu Dong1, Xianlong Zhu1, Weifeng Li1, Xiaoyi Wu1,2,3 wjurk@163.com
Publikováno v:
Israeli Journal of Aquaculture-Bamidgeh. 2018, Vol. 70, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.