Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"angiotensin-converting enzyme inhibitory activity"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 3, Pp 84-93 (2024)
In this study, the antihypertensive effect of microcapsules containing a mixture of goji berry, hawthorn and cassia seed at a mass ratio of 4:1:1 and angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptide in spontaneously hypertensive rats (SHR) was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/227384facdb745bab297c460815f6e74
Autor:
Wen-Jie Cao, Rui Liu, Wen-Xiao Zhao, Jian Li, Yan Wang, Xiao-Jie Yuan, Hui-Lin Wang, Yu-Zhong Zhang, Xiu-Lan Chen, Yu-Qiang Zhang
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 7, p 305 (2024)
Marine bacterial proteases have rarely been used to produce bioactive peptides, although many have been reported. This study aims to evaluate the potential of the marine bacterial metalloprotease A69 from recombinant Bacillus subtilis in the preparat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/381e837fbe3e42e19fdabe41ab0493eb
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 3, Pp 1837-1847 (2022)
ABSTRACT: The present study investigated the influence of ultra-high pressure (UHP) treatment on angiotensin-converting enzyme inhibitory (ACEI) activity and quality of milk fermented with Lactobacillus delbrueckii QS306 after storage. By varying tre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f9b0fee68da480b8cf40a8b999a52f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francisca Isabel Bravo, Enrique Calvo, Rafael A. López-Villalba, Cristina Torres-Fuentes, Begoña Muguerza, Almudena García-Ruiz, Diego Morales
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 2, p 457 (2023)
Hypertension (HTN) is the leading cause of premature deaths worldwide and the main preventable risk factor for cardiovascular diseases. Therefore, there is a current need for new therapeutics to manage this condition. In this regard, protein hydrolys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e97d6dfb4cec447f8acb30085238500d
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 7, p 330 (2022)
Sargassum horneri is a seaweed with antihypertensive properties. However, it is underutilized in some areas, and effective utilization methods are being sought. In this study, we prepared a fermented S. horneri using lactic acid bacteria Lactiplantib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75e63ea49204468d9b5601cbd4525a08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 62, Iss 0, Pp 1-11 (2018)
To date, no extensive literature review exists regarding potential uses of mung bean proteins and peptides. As mung bean has long been widely used as a food source, early studies evaluated mung bean nutritional value against the Food and Agriculture
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50c4a7e05868441683a2335a57659ebc
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2048 (2021)
Hidakakombu (Saccharina angustata), commonly known as kelp, is an edible macroalgae mainly grown in the Hidaka region of Hokkaido. Hidakakombu is graded based on its shape and color. Low-grade Hidakakombu has low value and is distributed at a low pri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6cf951364fb44a9b3188832e9e25219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.