Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"angiotensin i-converting enzyme (ace) inhibitory activity"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 18-28 (2023)
The aim of this study was to purify angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory glycopeptide from quinoa fermented by Mucor wutungkiao and Rhizopus oryzae. The fermentation process conditions were optimized by a single factor experiment and a re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7b4ccf26c4549c58256f44e74a74e85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 6, Pp 933-947 (2020)
This study was conducted to develop an effective heparin extraction method by using low-cost and highly effective enzymes from six pig by-products (liver, lung, heart, stomach, small intestine, and large intestine), and analyze their bioavailabili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efeb2cd5073248e0bff7194c16493166
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 32, Iss 3, Pp 430-436 (2019)
Objective This study identified angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides in beef M. longissimus injected with thermolysin (80 ppm) and stored for 3 days at 5°C. Methods Crude peptides (molecular weight
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7debb73a2634ceb9e42b7f65728b6be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 6, Pp 933-947 (2020)
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology
This study was conducted to develop an effective heparin extraction method by using low-cost and highly effective enzymes from six pig by-products (liver, lung, heart, stomach, small intestine, and large intestine), and analyze their bioavailability.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
In this study, angiotensin-I-converting enzyme inhibitory (ACEI) activity was evaluated in fermented goat milk fermented by lactic acid bacteria (LAB) from fermented foods and breast milk. Furthermore, the potential for ACEI peptides was identified i
Autor:
Wataru Mizunoya, Sakurako Kaneko, Masato Minami, Kazuyuki Sogawa, Ryoichi Sakata, Shiro Takeda, Kensuke Taira, Abdulatef M. Ahhmed, Shinpei Kawarai, Hirofumi Enomoto
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 9
Volume 9
Issue 9
Game meat has been underutilized, while it offers the potential to diversify not only the human diet but also increase food production and the nutritional value of meat products. This study aimed to determine the angiotensin I-converting enzyme (ACE)