Zobrazeno 1 - 10
of 457
pro vyhledávání: '"angiotensin I-converting enzyme (ACE)"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 18-28 (2023)
The aim of this study was to purify angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory glycopeptide from quinoa fermented by Mucor wutungkiao and Rhizopus oryzae. The fermentation process conditions were optimized by a single factor experiment and a re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7b4ccf26c4549c58256f44e74a74e85
Autor:
Artorn Anuduang, Wan Aida Wan Mustapha, Seng Joe Lim, Somchai Jomduang, Suphat Phongthai, Sakaewan Ounjaijean, Kongsak Boonyapranai
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 943 (2024)
The angiotensin-I converting enzyme (ACE) plays a pivotal role in hypertension, and while ACE inhibitors are conventional in hypertension management, synthetic medications often carry undesirable side effects. This has spurred interest in alternative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbbeba408c334690a1880828d95288ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scott W. Keith, Vittorio Maio, Hwyda A. Arafat, Matthew Alcusky, Thomas Karagiannis, Carol Rabinowitz, Harish Lavu, Daniel Z. Louis
Publikováno v:
BMC Cancer, Vol 22, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background Pancreatic cancer (PC) is one of the most aggressive and challenging cancer types to effectively treat, ranking as the fourth-leading cause of cancer death in the United States. We investigated if exposures to angiotensin II recep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4164b3ec62fb45018c70b0ad9522e8ba
Autor:
Yu Chen, Yu Zhang, Qianhui Qi, Feng Liang, Nan Wang, Qihe Chen, Xue Li, Suling Sun, Xinquan Wang, Kaiwen Bai, Wei Wang, Yingchun Jiao
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
Angiotensin-I converting enzyme (ACE) inhibitory peptides drew wide attention in the food industry because of their natural reliability, non-toxicity, and safety. However, the characteristics of ACE inhibitory peptides obtained from protein hydrolysa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7d41c862c84443a92d71a86f40d8b61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 21, Iss 10, p 516 (2023)
The objective of this study was to isolate and characterize collagen and angiotensin-I-converting enzyme (ACE)-inhibitory (ACEi) peptides from the swim bladders of monkfish (Lophius litulon). Therefore, acid-soluble collagen (ASC-M) and pepsin-solubl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9772918a7c5a4fbaa4c5e972b10a7198
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
In this study, a novel peptide, AEYLCEAC with high angiotensin-I-converting enzyme inhibitory (ACEI) activity was screened from oyster (Crassostrea gigas) hydrolysates, which was obtained from simulated gastro-intestinal digestion. Candidate peptides
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e74c097058946fdb09b0b65c98dc625