Zobrazeno 1 - 10
of 38 062
pro vyhledávání: '"analysis of composition"'
Autor:
Rhaimi, Safaa1 (AUTHOR), Taibi, Mohamed2 (AUTHOR), Barrahi, Mariam1 (AUTHOR), El Hartiti, Hajar1,3 (AUTHOR), Elbouzidi, Amine2 (AUTHOR), Allali, Aimad4,5 (AUTHOR), Barrahi, Asma6 (AUTHOR), Bellaouchi, Reda7 (AUTHOR), Chaabane, Khalid4 (AUTHOR), Addi, Mohamed4 (AUTHOR) m.addi@ump.ac.ma, Zarrouk, Abdelkader6 (AUTHOR), Ouhssine, Mohammed1 (AUTHOR), Zahiruddin, Sultan (AUTHOR) sultanpharma88@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 12/10/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Autor:
Firth, David, Sammut, Fiona
In current applied research the most-used route to an analysis of composition is through log-ratios -- that is, contrasts among log-transformed measurements. Here we argue instead for a more direct approach, using a statistical model for the arithmet
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2312.10548
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhen WEI, Yu XIANG, Zhaoxing YANG, Taotao DAI, Baoshen LI, Xixiang SHUAI, Zesong LIN, Yayuan TANG, Xuemei HE
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 22, Pp 263-271 (2024)
Objective: Pitaya stem polysaccharide (PSP) was applied as raw materials to study the physicochemical properties and antioxidant activity, as well as the effects of different storage and food processing conditions on PSP's antioxidant stability were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50d8f927c2fb4a5d9443c1bddc41103e
Publikováno v:
Journal of Chinese Mass Spectrometry Society. Sep2024, Vol. 45 Issue 5, p631-639. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.