Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"ana o 2"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 32, Iss 01, Pp 10-15 (2020)
Objective To express the cashew nut allergen Ana o 2 and identify its immunological activity. Methods Ana o 2 gene was synthesized and inserted into the pET-28a (+) expression vector. The recombinant plasmid pET-28a (+) - Ana o 2 was constructed and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97c6fbc1089a4297ad8bfbd9974e1a78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huub F. J. Savelkoul, Jan H.G. Cordewener, Harry J. Wichers, Nicolette W. de Jong, Marit Reitsma, Twan America, Roy Gerth van Wijk, Johanna P. M. van der Valk, Anthony E.J. Dubois, Shanna Bastiaan-Net
Publikováno v:
International Archives of Allergy and Immunology 178 (2019) 1
International Archives of Allergy and Immunology, 178(1), 19-32
International Archives of Allergy and Immunology, 178(1), 19-32. KARGER
International Archives of Allergy and Immunology, 178(1), 19-32. Karger
International Archives of Allergy and Immunology, 178(1), 19-32
International Archives of Allergy and Immunology, 178(1), 19-32. KARGER
International Archives of Allergy and Immunology, 178(1), 19-32. Karger
Background: Allergic sensitisation towards cashew nut often happens without a clear history of eating cashew nut. IgE cross-reactivity between cashew and pistachio nut is well described; however, the ability of cashew nut-specific IgE to cross-react
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::31288b9d55b3636345adc8dc1f9ad958
https://research.wur.nl/en/publications/ige-cross-reactivity-of-cashew-nut-allergens
https://research.wur.nl/en/publications/ige-cross-reactivity-of-cashew-nut-allergens
Autor:
Marit Reitsma, Stefano Sforza, Johanna P. M. van der Valk, Shanna Bastiaan-Net, Harry J. Wichers, Huub F. J. Savelkoul, Nicolette W. de Jong, Roy Gerth van Wijk
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 64(5), 1191-1201. American Chemical Society
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 64(5), 1191-1201
Journal of Agricultural and Food Chemistry 64 (2016) 5
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 64(5), 1191-1201
Journal of Agricultural and Food Chemistry 64 (2016) 5
In this study a fast and simple purification procedure for the three known allergens from cashew (7S globulin Ana o 1, 11S globulin Ana o 2, and 2S albumin Ana o 3) is described. The purified allergens are characterized by sodium dodecyl sulfate poly
Autor:
Harry J. Wichers, Anthony E.J. Dubois, Huub F. J. Savelkoul, Berber Vlieg-Boerstra, J. P. M. van der Valk, N. W. de Jong, H. de Groot, Ewout W. Steyerberg, Marit Reitsma, R. Gerth van Wijk, Yvonne Vergouwe
Publikováno v:
Clinical and Experimental Allergy, 47(1), 113-120
Clinical and Experimental Allergy 47 (2017) 1
Clinical & Experimental Allergy, 47(1), 113-120. Wiley-Blackwell Publishing Ltd
Clinical and Experimental Allergy, 47(1), 113-120. Wiley
Clinical and Experimental Allergy 47 (2017) 1
Clinical & Experimental Allergy, 47(1), 113-120. Wiley-Blackwell Publishing Ltd
Clinical and Experimental Allergy, 47(1), 113-120. Wiley
BackgroundThe double-blind, placebo-controlled food challenge test (DBPCFC) is the gold standard in cashew nut allergy. This test is costly, time consuming and not without side effects. Analysis of IgE reactivity to cashew nut components may reduce t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::abb608df87094c4aa8a09a3d13e85459
https://research.wur.nl/en/publications/sige-ana-o-1-2-and-3-accurately-distinguish-tolerant-from-allergi
https://research.wur.nl/en/publications/sige-ana-o-1-2-and-3-accurately-distinguish-tolerant-from-allergi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.