Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"amylose and amylopectin content"'
Autor:
DENG Zhi-ying, LI Wen-shu, GUO Ying-xin, ZHAO Yun-zhe, CHEN Guang-feng, WANG De-hua, WANG Guan-ying, TIAN Ji-chun
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 3, Pp 9-14 (2021)
Granule Bound Starch SynthaseⅠis the key gene of amylose synthesis.The expression of this gene affects amylose content and final processing quality.In this study,RIL populations with different Wx protein subunit combinations were used to study the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e35fbd88b0e462dafa287671f2f2b35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexander Leyton, J. Useche, Keydis Martinez Villadiego, Yorleys Ledesma, Mary Judith Arias Tapia
Publikováno v:
Journal of Polymers and the Environment (2020)
The objective of this study is to determine the morphological, physicochemical, and thermal properties of starches from two species of tubers, Ipomoea batatas (SP) and Dioscorea rotundata (DY), as well as the influence of glycerol as a plasticizer. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.