Zobrazeno 1 - 10
of 739
pro vyhledávání: '"amyloglucosidase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Menara Perkebunan, Vol 91, Iss 1, Pp 14-24 (2023)
This experiment utilised cassava (Manihot utillissima) and arrowroot (Maranta arunadinacea) wastes as the medium of propagation of Saccharomyces cerevisiae to produce β-glucan. The amyloglucosidase hydrolysed the waste, followed by fermentation in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2463438f6b640b1a96e8963b4d3189f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 83 (2023)
Starch enzymatic hydrolysis is a key technology for preparing plant-based dairy alternative beverages, preferred for its low energy consumption, high product yield, and quality. However, the high-temperature requirement to terminate reactions and cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75d03e8dfad54aad8e6c2dde834b9902
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Yrjö Roos, Magdalena Andryszkiewicz, Yi Liu, Simone Lunardi, Elsa Nielsen, Karin Nørby, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 1, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme glucan 1,4‐α‐glucosidase (4‐α‐d‐glucan glucohydrolase; EC 3.2.1.3) is produced with the non‐genetically modified Rhizopus arrhizus strain AE‐G by Amano Enzyme Inc. The food enzyme is free from viable cells of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84d9f0654bc04d95bbe0d2a39fba44a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The courses of starch digestion with individual α-amylase (AA), amyloglucosidase (AMG), and AA/AMG bi-enzyme system were performed and analyzed by first-order-reaction equations in the absence and presence of tannic acid (TA). An antagonistic effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95c9788005994562beebbb2be44dc66f
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 518-526 (2020)
The physicochemical properties, organic acid, and phenolic profiles of hawthorn wines prepared by different pretreatments were analyzed. It was found that fermentation together with smashed seeds was favorable for ethanol production, while thermal ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/781ec778d8e44500a558207251167f8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.