Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"amurca"'
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 35, Issue: 2, Pages: 259-265, Published: APR 2015
Food Science and Technology v.35 n.2 2015
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 35, Iss 2, Pp 259-265 (2015)
Food Science and Technology v.35 n.2 2015
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 35, Iss 2, Pp 259-265 (2015)
The antimicrobial activity of a methanolic extract of amurca (olive oil lees) was determined against both Gram-positive (L. monocytogenes and S. aureus) and Gram-negative (E. coli O157:H7 and S. enteritidis) foodborne pathogens at 10 °C or 37 °C us
Publikováno v:
Journal of Applied Entomology. 122:137-144
Protective measures against certain insect and rodent pests which harmed stored, dried food were devised during oriental (˜ 3000–30 bc) and classical antiquity (˜ 2000 bc–ad 476). Wishful thinking of early dwellers on the Nile condemned such pe
Autor:
Fwzieh Hammad, Sana Janakat
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
Amurca (olive oil lees) is one of olive oil byproducts which is a watery bitter tasting and dark colored sediment that settles at the bottom of crude olive oil containers over time. In this study, gross composition, total phenolic compounds, antioxid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.