Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"amomum tsaoko essential oil"'
Autor:
Xingquan ZHAO, Yuanyuan GAO, Liangkun LIAO, Wei ZHOU, Hao TU, Shaohao XIONG, Yajian LIANG, Hongwu JI, Jihua LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 4, Pp 198-208 (2023)
Amomum tsaoko essential oil (AEO) has the characteristics of volatility and instability, so it is difficult to be widely used in the food industry. Therefore, the essential oil was embedded in microcapsules to improve its undesirable properties. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1dd6e46704c144308040e853288105dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.