Zobrazeno 1 - 10
of 4 418
pro vyhledávání: '"amino acid activation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Onodera, Kazaha, Suganuma, Nana, Takano, Haruka, Sugita, Yu, Shoji, Tomoko, Minobe, Ayaka, Yamaki, Narumi, Otsuka, Riku, Mutsuro-Aoki, Hiromi, Umehara, Takuya, Tamura, Koji
Publikováno v:
In BioSystems October 2021 208
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Organic Process Research & Development; 8/19/2022, Vol. 26 Issue 8, p2464-2474, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Linares, Juan F., Duran, Angeles, Reina-Campos, Miguel, Aza-Blanc, Pedro, Campos, Alex, Moscat, Jorge, Diaz-Meco, Maria T.
Publikováno v:
In Cell Reports 25 August 2015 12(8):1339-1352
Autor:
Daniela Vullo, Sonia Del Prete, Sameh M. Osman, Fatmah A. S. Alasmary, Zeid AlOthman, William A. Donald, Clemente Capasso, Claudiu T. Supuran
Publikováno v:
Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, Vol 33, Iss 1, Pp 25-30 (2018)
The β-class carbonic anhydrase (CA, EC 4.2.1.1) from the pathogenic bacterium Burkholderia pseudomallei, BpsCAβ, that is responsible for the tropical disease melioidosis was investigated for its activation with natural and non-natural amino acids a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8351873acd704de288c5a7474d7f9674
Publikováno v:
Protein & Peptide Letters. 6:203-208
Abstract: The present study explores conditions to activate the carboxyl group before the coupling of C-terrninal amino acid with Trimethylsilyl -isothiocyanate (TMS-ITC). Protected amino acids and different peptides were used as model and 1,3'-Dicyc