Zobrazeno 1 - 10
of 264
pro vyhledávání: '"alveograph"'
Autor:
Molka Ben Romdhane, Amir Bouallegue, Mohammed Bourhia, Ali Bougatef, Ahmad Mohammad Salamatullah, Semia Ellouz-Chaabouni, Anissa Haddar
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2909 (2024)
The objective of this study was to explore how watermelon rinds (WMRs) and their derivatives, specifically water-soluble polysaccharides (WMRPs) and hemicellulose (WMRH), as sources of dietary fiber, could enhance the quality of wheat bread. The extr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79ac1384f15c4849bb4d179122e8a3df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Franco Dominici, Debora Puglia, Francesca Luzi, Catia Governatori, Giacomo Tosti, Paolo Benincasa
Publikováno v:
Polymers, Vol 15, Iss 22, p 4381 (2023)
The mechanical performance of thermoplastic bulk samples obtained by plasticizing wheat flours differing in grain hardness, alveographic parameters, absence or presence of bran, and grinding level was assessed. Grains of four bread wheat (Triticum ae
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4a2dd23a94e41a9a084fb0ea261335a
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 20, Iss 1, Pp 23-30 (2020)
Practice of processing of new types of wheat is widespread in the world, but it’s almost unknown in the CIS countries, because selection for many years aimed at obtaining exclusively high protein bread-baking varieties of wheat. But not known what
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c9e761c890843eea1ce0b14df55efe2
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 30-40 (2020)
The aim of this study was to assess the effect of two winter wheat species: Triticum aestivum ssp. vulgare, and Triticum spelta, cultivated in different percentage of cereals in crop rotation, on their bread making potential. The analyzed grain sampl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0ec10ba710741bd98aa521076bb99d8
Autor:
Paolo Benincasa, Franco Dominici, Francesca Luzi, Catia Governatori, Laura Gazza, Elena Galassi, Giacomo Tosti, Debora Puglia
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 3, p 697 (2023)
Recent research has investigated the plasticization of wheat flour as a non-food alternative application. In this work, we analyzed the performances of thermoplastic films obtained using flours of two bread wheat cultivars (Bologna and Bora) grown in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/281030529b444d7abcedbac7edf0b2c1
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 0, Iss 2, Pp 137-148 (2019)
Protein content in wheat is one of the most pressing problems of farmers, because it is this vegetable protein that plays the decisive role in ensuring the nutrition of a person. Therefore, it is not by chance that the scientific and technical progra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33dd4582bd2642649750b587e6d0949a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.