Zobrazeno 1 - 10
of 6 486
pro vyhledávání: '"alternative raw material"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materiales de Construccion, Vol 74, Iss 355 (2024)
This study explores the use of two industrial residues: spent bleaching earth (SBE) and glass sediment (GS), as alternative raw materials in the production of ceramic materials from fired clay. The mixtures incorporating 0%, 10%, 30%, and 50% by weig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c4edbfc4947484fb411c58bee5b3f0d
Autor:
Castro-Cardona, Maira Alejandra1 mairaalejandracastro@unicesar.edu.co, Andrea Jiménez-Ferreira, Natalia1 nataliaajimenez@unicesar.edu.co, Patricia Vanegas-Padilla, Angélica2 angelicavanegasp@unicesar.edu.co, Rafael Ortega-Sinning, Eberto2 ebertoortega@unicesar.edu.co
Publikováno v:
Revista Politécnica. ene-jun2024, Vol. 20 Issue 39, p9-17. 9p.
Autor:
de Lourdes dos Santos Schackow, Maria, Schackow, Adilson, Mundstock, Karoline Bastos, Folgueras, Marilena Valadares
Publikováno v:
In Cleaner Materials March 2024 11
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 January 2024 434
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3442 (2024)
The main objective of this experiment was to investigate the technological potential of upcycling unsparged non-conventional brewers’ spent grains (BSGs) in bread-making and assess the comparative quality of bread enriched with non-fermented and la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bd2003189474e4cac83a90e3015ffd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.