Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"alternative control of plant disease"'
Autor:
Ricardo Borges Pereira, Gilvaine Ciavareli Lucas, Fabiano José Perina, Pedro Martins Ribeiro Júnior, Eduardo Alves
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 36, Iss 4, Pp 383-390 (2012)
The rust and brown eye spot are the main coffee diseases. The losses are due to intense defoliation of plants, which has reduced its production and longevity. The brown eye spot also occurs in fruits, with negative effects on the beverage quality. So
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bc111788b7e4b09886cf586cf6c407e
Autor:
Julián Mauricio Ágredo Hoyos, Eduardo Alves, Luciane Cristina Rozwalka, Elaine Aparecida de Souza, Walmes Marques Zeviani
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 36, Iss 3, Pp 270-284 (2012)
Pseudocercospora griseola, the etiologic agent of angular leaf spot of common bean (Phaseolus vulgaris), is an important disease in all bean-producing regions worldwide and may cause extremely high yield losses. The control of this disease is made mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a206ecfb8a1435f8d0c1312ef2853f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gilvaine Ciavareli Lucas, Fabiano José Perina, Pedro Martins Ribeiro Júnior, Eduardo Alves, Ricardo Borges Pereira
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 36, Issue: 4, Pages: 383-390, Published: AUG 2012
Ciência e Agrotecnologia v.36 n.4 2012
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Ciência e Agrotecnologia v.36 n.4 2012
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
The rust and brown eye spot are the main coffee diseases. The losses are due to intense defoliation of plants, which has reduced its production and longevity. The brown eye spot also occurs in fruits, with negative effects on the beverage quality. So
Autor:
Luciane Cristina Rozwalka, Julián Maurício Agredo Hoyos, Elaine Aparecida de Souza, Eduardo Alves, Walmes Marques Zeviani
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 36, Issue: 3, Pages: 270-284, Published: JUN 2012
Ciência e Agrotecnologia v.36 n.3 2012
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Ciência e Agrotecnologia v.36 n.3 2012
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Pseudocercospora griseola, the etiologic agent of angular leaf spot of common bean (Phaseolus vulgaris), is an important disease in all bean-producing regions worldwide and may cause extremely high yield losses. The control of this disease is made mo
Autor:
Lucas, Gilvaine Ciavareli, Alves, Eduardo, Pereira, Ricardo Borges, Perina, Fabiano José, Souza, Ricardo Magela de
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 47, Issue: 3, Pages: 351-359, Published: MAR 2012
The objective of this work was to evaluate the effects of plant essential oils (EOs) on the growth of Xanthomonas vesicatoria, on bacterial morphology and ultrastructure, and on the severity of tomato bacterial spot. EOs from citronella, clove, cinna
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::02583469a471de7c28299b823fb9d343
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2012000300006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2012000300006&lng=en&tlng=en
Autor:
Gilvaine Ciavareli Lucas, Ricardo Magela de Souza, Ricardo Borges Pereira, Fabiano José Perina, Eduardo Alves
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.47 n.3 2012
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 47, Iss 3, Pp 351-359 (2012)
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 47, Iss 3, Pp 351-359 (2012)
The objective of this work was to evaluate the effects of plant essential oils (EOs) on the growth of Xanthomonas vesicatoria, on bacterial morphology and ultrastructure, and on the severity of tomato bacterial spot. EOs from citronella, clove, cinna
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7b749ba4a085607fe56d63c54f8af64b
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2012000300006
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2012000300006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.