Zobrazeno 1 - 10
of 603
pro vyhledávání: '"alternative cereals"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Contemporary Agriculture, Vol 65, Iss 1-2, Pp 23-27 (2016)
Due to their high carbohydrate content, cereals are the main source of energy in human, livestock and fish diets, with wheat and maize being the most commonly used crops. Although these two crops, along with rice, satisfy about 50% of human energy re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a571bc6249234fa293e0d5936d78a029
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 20, Iss 4, Pp 165-169 (2016)
The aim of the study was to examine does it possible to improve bread properties of the bread based on wheat flour of poor technological quality by substitution of barley and millet flour. For that purpose were examined chemical properties of raw mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7574ee2a48744e50be83038780edd2f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milena Mladenovic Glamoclija, Gordana Dozet, S. Jankovic, Vojin Cvijanović, Đorđe Glamočlija, Vera Popovic, Nenad Đurić
Publikováno v:
Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva
Volume 80
Issue 6
Volume 80
Issue 6
Suvremena ratarska proizvodnja ima izraženo geografsko, ekološko, ekonomsko i društveno obilježje. Prema navedenim osobinama može se podijeliti na tradicionalnu, konvencionalnu i održivu poljoprivredu. Tradicionalna ratarska proizvodnja u nas p
Autor:
Desheva, Gergana1 (AUTHOR) gergana_desheva@abv.bg, Valchinova, Evgenia1 (AUTHOR), Kyosev, Bozhidar1 (AUTHOR), Stoyanova, Siyka1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2014, Vol. 26 Issue 5, p418-424. 7p.
Autor:
Konstantin Bellut, Martin Zarnkow, Maximilian Michel, Fritz Jacob, Mathias Hutzler, Kieran M. Lynch, Elke K. Arendt
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 245:2549-2564
The growing interest in non-alcoholic and low alcohol beers (NABLAB) has fuelled research into innovative production methods. One means to produce NABLAB is through limited fermentation by non-Saccharomyces yeasts which have a naturally low fermentat
Autor:
Jeroen Baillière, David Laureys, Pieter Vermeir, Filip Van Opstaele, Gert De Rouck, Luc De Cooman, Dana Vanderputten, Jessika De Clippeleer
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 106:103482
Autor:
Radat, Barbara
Cilj ovoga diplomskog rada je bio opisati i prikazati alternativne žitarice i tzv. pseudožitarice te njihovu zastupljenost u ratarskoj proizvodnji u svijetu i Republici Hrvatskoj. U radu su prikazane mogućnosti njihova uzgoja te njihova morfološk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4096::ecbd0c6e737fd56688e7e2763e6538bc
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101432
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101432