Zobrazeno 1 - 10
of 628
pro vyhledávání: '"alpha-Carotene"'
Autor:
RIONG SEULINA PANJAITAN
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 20, Iss 3, Pp 365-375 (2019)
Macroalgae has a rich source of potential bioactive compounds. This study aims to identify the pigment profiles of Sargassum polycistum lipid collected from Sayang Heulang Beach, West Java, Indonesia. Lipid was isolated from Sargassum polycistum usin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19559bc4e3db4622935874234080ad74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isao Muraki, Qi Gao, Kokoro Shirai, Akiko Tamakoshi, Ehab S. Eshak, Kazumasa Yamagishi, Hiroyasu Iso
Publikováno v:
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases. 31:3064-3075
Background and purpose An effect of dietary carotenes on risk of cardiovascular disease (CVD) is uncertain. We aimed to investigate whether the association between dietary carotenes intake and risk of CVD mortality will persist after controlling for
Publikováno v:
Nutrients, Vol 11, Iss 5, p 1101 (2019)
Non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD) is highly prevalent worldwide. Oxidative stress is thought to be a major mechanism, and previous epidemiological studies found higher serum levels of antioxidant carotenoids were associated with reduced risk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e98775905384455fada3e1ef1b205da2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International. 120:810-818
The carotenoid profiles of biomass from five eukaryotic microalgae, Porphyridium cruentum, Isochrysis galbana, Phaeodactylum tricornutum, Tetraselmis suecica and Nannochloropsis gaditana, produced at an industrial plant in outdoor photobioreactors, w
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 20, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Nutrition Journal
Nutrition Journal
Background Although the associations of antioxidant micronutrients, such as carotenoids and vitamins, with cardiovascular diseases (CVDs) have been studied extensively, blood concentrations of antioxidant micronutrients and heart rate variability (HR
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.