Zobrazeno 1 - 10
of 2 973
pro vyhledávání: '"alpha acids"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 70, Iss 2, Pp 873–880-873–880 (2024)
The most important weather factor for the hop growing season in 2023 was the rainy period in the last decade of July and the first decade of August, which replaced the previously warm and dry weather. Heavy rainfall with a total of 60–100 mm of wat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b50c6d8f2b1547b5a943ed9c9d74ecd7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandr Mikyška, Karel Krofta, Gabriela Fritschová, Klára Belešová, František Kroupa, Jana Tichá
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 69, Iss 1, Pp 692-699 (2023)
From the brewing and commercial point of view, the content of alpha acids is the most important quality parameter of hops, which is subject to significant annual fluctuations. The established system for evaluating the content of alpha acids in Czech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/598cbdc01ae24519bc6569db155a117e
Autor:
Protsenko, Lidia1, Ryzhuk, Serhii1, Liashenko, Mykola1, Shevchenko, Oleksandr2, Litvynchuk, Svitlana2 Litvynchuk@nuft.edu.ua, Yanse, Liliia3, Milosta, Henrikh4
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2020, Vol. 9 Issue 2, p425-436. 12p.
Publikováno v:
Fermentation Industry / Kvasný Průmysl; 2024, Vol. 70 Issue 2, p873-880, 8p
Autor:
Luiza Arruda, Ana1 analuiza1arruda@hotmail.com, Soldi, Cristian2, Agostini, Evelyn1, Rufato, Leo1, Petry Rufato, Daiana1, Anneliese Kretzschmar, Aike1
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agroveterinarias. 2023, Vol. 22 Issue 3, p392-402. 11p.
Autor:
Karel Krofta, Gabriela Fritschová, Alexandr Mikyška, Klára Belešová, Dagmar Vojtěchová, Jana Tichá
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 68, Iss 1, Pp 564-571 (2022)
From the brewing and commercial point of view, the content of alpha acids is one of the most important quality parameter of hops, which is subject to significant annual fluctuations. The established system for evaluating the content of alpha acids in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcbf042ccb094896a287cd61aed2b40e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.