Zobrazeno 1 - 10
of 419
pro vyhledávání: '"aloína"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Botany, 2016 Jan 01. 117(1), 153-163.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26525834
Autor:
Stark, Lloyd R., Brinda, John C.
Publikováno v:
Annals of Botany, 2015 Mar 01. 115(4), 593-603.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26525643
Autor:
Schiavone, M. Magdalena
Publikováno v:
Brittonia, 2004 Jul 01. 56(3), 291-293.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3218347
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stark, Lloyd R.
Publikováno v:
The Bryologist, 2001 Apr 01. 104(1), 104-108.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3244920
Autor:
Ricardo Ulate-Molina, Henry Borbón-Alpízar, José Pablo Sibaja-Brenes, Ilena Vega-Guzmán, Maricruz Arguedas-González
Publikováno v:
Uniciencia, Vol 33, Iss 2, Pp 13-26 (2019)
La aloína es una antraquinona presente en una amplia variedad de productos alimenticios que se elaboran a base de sábila, la cual puede provocar efectos laxantes y su ingestión prolongada incrementa el riesgo de cáncer gastrointestinal. En este e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/501521f751f3488aa7a468df2336e84d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.