Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"almond allergens"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de la Cruz, Silvia, Cubillos-Zapata, Carolina, López-Calleja, Inés María, Ghosh, Satyabrata, Alcocer, Marcos, González, Isabel, Martín, Rosario, García, Teresa
Publikováno v:
In Food Control August 2015 54:322-330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International April 2013 51(1):228-235
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 2578, p 2578 (2021)
Nutrients
Nutrients
Tree nuts are considered an important food in healthy diets. However, for part of the world’s population, they are one of the most common sources of food allergens causing acute allergic reactions that can become life-threatening. They are part of
Autor:
Ouahidi, Ibtissam1,2 ibtissam_ouahidi@yahoo.fr, Ouaazizi, Chahid2, Mejrhit, Najlae2, Azdad, Ouarda2, Aarab, Lotfi2
Publikováno v:
Turkish Journal of Immunology. Apr2017, Vol. 5 Issue 1, p20-30. 11p.
Autor:
Tengchuan Jin, Yuzhu Zhang
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 100:4657-4663
Almond (Prunus dulcis) is not only widely used as a human food as a result of its flavor, nutrients, and health benefits, but it is also one of the most likely tree nuts to trigger allergies. Almond allergens, however, have not been studied as extens
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 2/15/2012, Vol. 60 Issue 6, p1337-1350, 14p
Publikováno v:
Food Research International. 51:228-235
Almond is a widely consumed nut due to its pleasant flavour and health benefits. However, since this nut is commonly present in many processed foods, it is regarded as a potential hidden allergen. In this work, the novel single-tube nested real-time
Publikováno v:
Turkish Journal of Immunology.