Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"alligator meat"'
Autor:
Melina Franco CORADINI, Gislaine Gonçalves OLIVEIRA, Sabrina Campos SBARAINI, Fernanda Losi Alvez de ALMEIDA, Maria Luiza Rodrigues de SOUZA
Publikováno v:
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, Vol 24 (2023)
ABSTRACT The objective of this work was to characterize the internal temperature of the carcass, pH and sarcomere length in four categories of body weight at a slaughter. The categories were: category 1, animals up to 1.5 kg, category 2, animals from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6564bb9aac8e42a6a7f54cacf9aaf793
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juliana Paulino Vieira, Teofilo José Pimentel da Silva, Monica Queiroz de Freitas, Gabrielle Fontenelle, Helen Cristiane Ferrareto Lindote, Marcelo de Alcantara Martins Freitas
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 42, Iss 3, Pp 567-572 (2012)
Este trabalho utilizou seis carcaças de jacaré-do-pantanal (Caiman crocodilus yacare) com o objetivo de caracterizar o processo de rigor mortis do músculo Ílio-ischiocaudalis durante o resfriamento industrial e avaliar a maciez dessa carne. Os ja
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27e2363a83eb48d89d8bec73e71536fd
Autor:
Ale, Vanessa Maria Machado
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFAM
Universidade Federal do Amazonas (UFAM)
instacron:UFAM
Universidade Federal do Amazonas (UFAM)
instacron:UFAM
Submitted by Divis??o de Documenta????o/BC Biblioteca Central (ddbc@ufam.edu.br) on 2019-01-29T15:15:06Z No. of bitstreams: 2 Disserta????o_VanessaMariaAle.pdf: 791961 bytes, checksum: 71e46ee2043d4bec32c7e6f85825ba8a (MD5) license_rdf: 0 bytes, chec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c0eb752c06f30d523347b86fbbfb06a1
https://tede.ufam.edu.br/handle/tede/6914
https://tede.ufam.edu.br/handle/tede/6914
Autor:
Vieira, Juliana Paulino, Silva, Teofilo José Pimentel da, Freitas, Monica Queiroz de, Fontenelle, Gabrielle, Lindote, Helen Cristiane Ferrareto, Freitas, Marcelo de Alcantara Martins
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 42, Issue: 3, Pages: 567-572, Published: MAR 2012
Este trabalho utilizou seis carcaças de jacaré-do-pantanal (Caiman crocodilus yacare) com o objetivo de caracterizar o processo de rigor mortis do músculo Ílio-ischiocaudalis durante o resfriamento industrial e avaliar a maciez dessa carne. Os ja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2a3c389de9edd2d8f58bc2f5e8695cca
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782012000300029&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782012000300029&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.