Zobrazeno 1 - 10
of 8 968
pro vyhledávání: '"allergenic properties"'
Autor:
Buzan, Maria-Roxana1,2 (AUTHOR) kuan-wei.chen@oncogen.ro, Grijincu, Manuela1,2 (AUTHOR) grijincu.manuela@umft.ro, Zbîrcea, Lauriana-Eunice1,2 (AUTHOR) zbircea.lauriana@umft.ro, Haidar, Laura1 (AUTHOR), Tamaș, Tudor-Paul1 (AUTHOR), Cotarcă, Monica-Daniela1 (AUTHOR), Tănasie, Gabriela1,2 (AUTHOR), Weber, Milena3 (AUTHOR), Babaev, Elijahu4 (AUTHOR), Stolz, Frank4 (AUTHOR), Valenta, Rudolf3,5,6,7 (AUTHOR), Păunescu, Virgil1,2 (AUTHOR), Panaitescu, Carmen1,2 (AUTHOR) cbunu@umft.ro, Chen, Kuan-Wei2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2024, Vol. 25 Issue 10, p5175. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mokolensang, Jeffrie Fredrik, Manu, Lusia, Gunawan, William Ben, Simatupang, Merry Febrianty, Yudisthira, Dewangga, Farradisya, Salsabilla, Al Mahira, Msy Firyal Nadya, Samtiya, Mrinal, Tsopmo, Apollinaire, Nurkolis, Fahrul
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Autor:
Xin Dong, Vijaya Raghavan
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2175 (2024)
This study aimed to assess the effect of novel thermal glycation, utilizing microwave processing (100−150 °C) combined with sugars (glucose and lactose), on the in vitro protein digestibility, peptides, secondary structures, microstructures, and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb7f6623575346f9a6ab7b90bdb712cd
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 4 (2023)
Amylase trypsin inhibitors (ATIs) play an important role in wheat allergies and potentially in non-coeliac wheat sensitivity. Food processing could be important to mitigate the pathogenic properties of ATIs, e.g., by denaturation, glycation, enzymati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69117c03a89a4763bad58dee65ac49b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jeffrie Fredrik Mokolensang, Lusia Manu, William Ben Gunawan, Merry Febrianty Simatupang, Dewangga Yudisthira, Salsabilla Farradisya, Msy Firyal Nadya Al Mahira, Mrinal Samtiya, Apollinaire Tsopmo, Fahrul Nurkolis
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100777- (2023)
As additional information about the chemistry and function of the food produced and its effects on health becomes available, the concept of a nutritious diet continues to evolve and become more precise. Such foods can be made using marine and terrest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dfdd92aa12d4359a8bf887a3259995e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Justa, Hanna Câmara da, Matsubara, Fernando Hitomi, de-Bona, Elidiana, Schemczssen-Graeff, Zelinda, Polli, Nayanne Louise Costacurta, de Mari, Thiago Lopes, Boia-Ferreira, Marianna, Minozzo, João Carlos, Wille, Ana Carolina Martins, Senff-Ribeiro, Andrea, Gremski, Luiza Helena, Veiga, Silvio Sanches
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 December 2020 164:3984-3999