Zobrazeno 1 - 10
of 2 534
pro vyhledávání: '"allergen protein"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morii, Wataru, Kasai, Koki, Nakamura, Takako, Hayashi, Daisuke, Hara, Monami, Naito, Tatsuhiko, Sonehara, Kyuto, Fukuie, Tatsuki, Saito-Abe, Mayako, Yang, Limin, Yamamoto-Hanada, Kiwako, Narita, Masami, Maruo, Kazushi, Okada, Yukinori, Noguchi, Emiko, Ohya, Yukihiro
Publikováno v:
In Journal of Allergy and Clinical Immunology: Global May 2023 2(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wataru Morii, PhD, Koki Kasai, BS, Takako Nakamura, MSc, Daisuke Hayashi, MD, Monami Hara, MD, Tatsuhiko Naito, MD, PhD, Kyuto Sonehara, MD, PhD, Tatsuki Fukuie, MD, PhD, Mayako Saito-Abe, MD, PhD, Limin Yang, MD, PhD, Kiwako Yamamoto-Hanada, MD, PhD, Masami Narita, MD, PhD, Kazushi Maruo, PhD, Yukinori Okada, MD, PhD, Emiko Noguchi, MD, PhD, Yukihiro Ohya, MD, PhD
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: Global, Vol 2, Iss 2, Pp 100086- (2023)
Background: Allergic diseases are some of the most common diseases worldwide. Genome-wide association studies (GWASs) have been conducted to elucidate the genetic factors of allergic diseases. However, no GWASs for allergen component sensitization ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/058964c6d2e64335bbff19fe91a7e2b9
Autor:
Thomas, Charlotte M., Timson, David J. *
Publikováno v:
In Cell Calcium March 2020 86
Publikováno v:
Borneo Journal of Pharmacy, Vol 2, Iss 2, Pp 87-93 (2019)
Food allergies are one of the most common allergies in Indonesian society. Generally, when children aged 5-6 years food allergies will disappear, except peanut allergies and allergies to seafood, such as fish, shellfish and crustaceans. This study ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80ec28c041c04763a72647c42a21f88a
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Peanut allergy is becoming a life-threatening disease that could induce severe allergic reactions in modern society, especially for children. The most promising method applied for deallergization is heating pretreatment. However, the mechanism from t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3933734dd4f4ab6bd77a4f7d64f4f9b