Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"alkaline electrolyzed water"'
Autor:
Federica Savini, Federica Giacometti, Sean Alberto Cuomo, Federico Tomasello, Yitagele Terefe Mekonnen, Fulvia Troja, Valentina Indio, Marco Tassinari, Alessandra De Cesare, Andrea Serraino
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2023)
Dry-aging is a process during which meat is stored within maturation chambers at low temperatures and low relative humidity, resulting in improved tenderness and flavor development. The cuts are exposed to the atmosphere by hanging them or setting th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d9aaf7869934571aac58728f89daab0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 467 (2023)
In the present study, tap water, alkaline electrolyzed water (AlEW) and tourmaline water (TMW) were used as the electrolytes to generated the silver-ionized water (SIW), AlEW-SIW and TMW-SIW, respectively. The antioxidant properties of the samples co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b38a9976271c49efbcdef1d782298584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Federico Tomasello, Marta Pollesel, Elisabetta Mondo, Federica Savini, Raffaele Scarpellini, Federica Giacometti, Luna Lorito, Marco Tassinari, Sean Cuomo, Silvia Piva, Andrea Serraino
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 3 (2021)
Alkaline electrolyzed water (REW) is known for its cleaning action. The aim of this work was to assess REW effectiveness in reducing microbial load on surfaces intended for contact with food. Stainlesssteel surfaces were experimentally contaminated,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aef913b45007491aa5c55bcabb4634a5
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2531 (2022)
People often consume juice to easily ingest antioxidants, which can scavenge free radicals and reduce the risk of lifestyle-related diseases. In this study, the SOD assay kit-WST method was used to evaluate the antioxidant activity of two types of fu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/088b906c088f4934bc985489f3d96f9a
Autor:
Tejus Anantharamu, R Vishnuprasad, Sharmila Sinha, D Santhanalakshmi, Sapna Pradhan, Fadil Salmani
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Engineering, Vol 11, Iss 1, Pp 12-12 (2022)
Alkaline electrolyzed water (AEW) usually has a pH value ranging from of 8 to 10, and is postulated to produce many health benefits. Alkaline water consumption still invites a lot of controversy among health professionals and researchers. There were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/427a862b70184ff8bf63297235a60836
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.