Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"alien introgressions"'
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 28, Iss 4, Pp 377-386 (2024)
Anticipatory wheat breeding for pathogen resistance is key to preventing economically significant crop losses caused by diseases. Recently, the harmfulness of a dangerous wheat disease, stem rust, caused by Puccinia graminis f. sp. tritici, was incre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3670dfe12baa49c29e3607cd51da3976
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 51, Iss 4, Pp 162-165 (2015)
Russian wheat aphid is an important pest in many wheat growing countries of the world. Different resistance genes to the pest have previously been identified. However, some biotypes of the pest are virulent to most of these genes. Swedish wheat-rye a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a47afa393d9423d8831dd2746812e99
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 19, Iss 2, Pp 171-175 (2015)
To improve biotic and abiotic stress tolerance in common wheat (Triticum aestivum L.), novel genotypes with genomic fragments introgressed from other cereal species are extensively developed. One of the most important abiotic environmental factors th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdc2f0060594514bca0cd08d3b34e4d
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 18, Iss 4/1, Pp 643-649 (2015)
Drought is one of the major environmental factors that limit crop growth and yield. Development of new wheat genotypes carrying introgressions from other cereal species is widely applied to improve the complex stability of bread wheat (Triticum aesti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24669fe39bc346bcb3bcd83a6120035b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.