Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"algerian varieties"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 3, Pp 285-294 (2013)
The high oxidative stability of virgin olive oil is related to its high monounsaturated/polyunsaturated ratio and to the presence of antioxidant compounds, such as tocopherols and phenols. In this paper, the isolation of phenolic compounds from virgi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96342f37e65140d0b5ee255a6bad7f7a
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology. 16:2054-2061
The headspace of eight Algerian date varieties with low market value were analyzed for their aroma compounds using solid phase micro extraction and gas chromatography combined with mass spectrometry. In this study, 61 identified compounds were catego
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.