Zobrazeno 1 - 10
of 6 834
pro vyhledávání: '"alfalfa seeds"'
Autor:
Xinjiu Zhang1 1261794149@qq.com, Hongti Wang1 lntizi59@163.com, Fangyan Wang1 zglian64@126.com, Zhengguo Lian1 wfy_66@163.com
Publikováno v:
International Journal of Agricultural & Biological Engineering. Jun2024, Vol. 17 Issue 3, p33-38. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao, Taotao1,2 (AUTHOR) 212086000028@lut.edu.cn, Zhu, Xinqiang1 (AUTHOR) zhuxinqiang@caas.cn, Yang, Hongshan1 (AUTHOR) yanghongshan@caas.cn, Wang, Yonggang2 (AUTHOR), Leng, Feifan2 (AUTHOR) lengffphils@lut.edu.cn, Wang, Xiaoli1 (AUTHOR) lengffphils@lut.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. Mar2024, Vol. 14 Issue 3, p578. 17p.
Autor:
NAMIN, ALI HAJIZADEH1, AKBARNIA, ABBAS1 abbasakbarnia@irost.ir, ABBASZADEH, ROUZBEH1, ZENOUZI, ALI1, MASOUMI, MAJID1
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering. 2024, Vol. 70 Issue 3, p174-180. 7p.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract The presented study explored the impact of He-Ne laser light stimulation on basic, selected mechanical properties of alfalfa seeds. The following parameters were considered: destructive force (F), destructive force work (W), and absolute lon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65bb5ad922854e3bb2ef6ffc926449d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research in Agricultural Engineering, Vol 70, Iss 3, Pp 174-180 (2024)
Recently, non-thermal technologies have emerged as a means to ensure the safety of agricultural products while also promoting plant growth and reducing pathogenic and chemical contamination of seeds. An experiment was conducted to investigate the eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0731a16ec57e4f38a04a975685d07510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.