Zobrazeno 1 - 10
of 2 543
pro vyhledávání: '"aldehyde reduction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qiwen Mo, Jifeng Yuan
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 17, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Vanillin represents one of the most widely used flavoring agents in the world. However, microbial synthesis of vanillin is hindered by the host native metabolism that could rapidly degrade vanillin to the byproducts. Results Here,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd27455febb64e33a9fd318adf9e0aa5
Autor:
Daniel, Bastian, Hashem, Chiam, Leithold, Marlene, Sagmeister, Theo, Tripp, Adrian, Stolterfoht-Stock, Holly, Messenlehner, Julia, Keegan, Ronan, Winkler, Christoph K., Ling, Jonathan Guyang, Younes, Sabry H.H., Oberdorfer, Gustav, Abu Bakar, Farah Diba, Gruber, Karl, Pavkov-Keller, Tea, Winkler, Margit
Publikováno v:
ACS Catalysis; 5/5/2023, Vol. 13 Issue 9, p15668-15674, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Müller, Tizian1, Hasenbeck, Max1, Becker, Jonathan2, Gellrich, Urs1 urs.gellrich@org.chemie.uni‐giessen.de
Publikováno v:
European Journal of Organic Chemistry. 1/23/2019, Vol. 2019 Issue 2/3, p451-457. 7p.
Autor:
Yoshioka, N.1 nozomi_yoshioka@kewpie.co.jp, Kurata, K.1, Takahashi, T.1, Ariizumi, M.1, Mori, T.2, Fujisawa, H.2, Kameyama, N.2, Okuyama, Y.1
Publikováno v:
International Journal of Cosmetic Science. Aug2018, Vol. 40 Issue 4, p425-428. 4p.