Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"alcoholic content"'
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Conselho Nacional de Pesquisa e Desenvolvimento Científico e Tecnológico - CNPq Methods used for ethanol determination in alcoholic beverages require a previous step of distillation, presenting some limitations as long time and high energy consumpt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a74d2d65d60fc003c34197e4b0a36132
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/17706
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/17706
Autor:
Ednilson Luiz Silva Vaz, Eduardo Norberto Codaro, Marco Aurélio Alvarenga Monteiro, Isabel Cristina de Castro Monteiro, Heloisa Andréa Acciari
Publikováno v:
Caderno Brasileiro de Ensino de Física, Vol 29, Iss 2, Pp 229-245 (2012)
Caderno Brasileiro de Ensino de Física; v. 29 n. 2 (2012); 229-245
Caderno Brasileiro de Ensino de Física
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Currículo Lattes
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Caderno Brasileiro de Ensino de Física; v. 29 n. 2 (2012); 229-245
Caderno Brasileiro de Ensino de Física
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Currículo Lattes
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2016-03-02T12:59:14Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2012. Added 1 bitstream(s) on 2016-03-02T13:13:00Z : No. of bitstreams: 1 ISSN1677-2334-2012-29-02-229-245.pdf: 168232 bytes, checksum: 8aa2cf54c5b04bd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 19, Iss 1, Pp 31-40 (1985)
Après avoir calculé les pourcentages d'anhydride sulfureux moléculaire des vins en fonction du pH, nous avons étudié au laboratoire et dans les chais, l'influence de la température et de la teneur en alcool sur l'action antilevure de ce SO2 mol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b128e4f57444feb488940c82b0a1c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.