Zobrazeno 1 - 10
of 206
pro vyhledávání: '"alcohol-free beer"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 9, p 805 (2023)
The ideal yeast for the production of alcohol-free beer does not form ethanol, produces a distinct and pleasant taste and has probiotic properties. This study characterized the potential of a wine yeast, Saccharomyces cerevisiae CCM 9181, to be an id
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5de9967df87a4844a6e72938d33b4f5f
Autor:
Áron Varga, Eszter Bihari-Lucena, Márta Ladányi, Beatrix Szabó-Nótin, Ildikó Galambos, András Koris
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 3, p 329 (2023)
The goals of the present investigation are to study and to model pale lager beer dealcoholization via reverse osmosis (RO). Samples were dealcoholized at a temperature of 15 ± 1 °C. An Alfa Laval RO99 membrane with a 0.05 m2 surface was used. The f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b708853642d4a7ca1895ee78a1e6c4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Idolo Tedesco, Carmela Spagnuolo, Stefania Bilotto, Angelo A. Izzo, Francesca Borrelli, Daniela Rigano, Maria Russo, Fabrizio Tarricone, Gian Luigi Russo
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 1, p 29 (2020)
Experimental and clinical studies evidenced the health effects of moderate consumption of beer, mainly due to the presence of bioactive compounds, such as polyphenols, vitamins, or fibers. To exploit the potential beneficial effect on health and in d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73824e7994c5407cbabceceed84ab7de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jane K. Parker, José A. Piornos, Elisabeth Koussissi, Eric Brouwer, Dimitrios P. Balagiannis, Lisa Methven
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Alcohol-free beers (AFBs) brewed by cold-contact fermentation exhibit a flavor reminiscent of wort which affects consumer acceptability. The aims of this study were to identify the odor-active compounds in AFB and elucidate the contribution of these
Publikováno v:
Processes 10(2), 331 (2022)
Processes; Volume 10; Issue 2; Pages: 331
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Processes; Volume 10; Issue 2; Pages: 331
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Nowadays, a general interest in improving health in order to achieve better conditions of life is increasing. Diet is a complex factor affecting health conditions. We analysed the biological activities of three types of alcohol-free lager beer (a blo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ba0ef54b863c9c39ac6b7de8d4a55e0c
https://hdl.handle.net/10396/22445
https://hdl.handle.net/10396/22445