Zobrazeno 1 - 10
of 15 834
pro vyhledávání: '"air dryer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 181-188 (2023)
ABSTRACTTo reduce the foods spoilage in remote areas of Thailand where electricity is inaccessible, drying processes must be applied. This research developed an LPG hot air dryer under insufficient electricity supply and investigated its performance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43df19ee9bc944e5a4b2551141a4da06
Autor:
Namjoo, Moslem1 m.namjoo@ujiroft.ac.ir, Golbakhshi, Hossein2, Kamandar, Mohammad Reza1, Beigi, Mohsen3
Publikováno v:
Periodica Polytechnica: Chemical Engineering. 2024, Vol. 68 Issue 3, p470-478. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 22, Iss 1, Pp 149-157 (2023)
Heating, Ventilating, and Air Conditioning (HVAC) is a system to condition indoor air by cooling or heating to achieve thermal comfort for a human being. The HVAC system operates based on the refrigeration cycle, where heat is dissipated from the con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/439a3a1a8922401f88d48c38dd25ac48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 January 2024 462
Autor:
Anwar Ma'ruf, Fajar Bagas Firmansyah, Dini Nur Afifah, Yeti Rusmiati Hasanah, Itmi Hidayat Kurniawan, Arif Prashadi Santosa, Alwani Hamad
Publikováno v:
JRST: Jurnal Riset Sains dan Teknologi, Vol 7, Iss 1, Pp 77-82 (2023)
Mocaf adalah makanan fungsional yang merupakan modifikasi dari tepung tapioka dengan bantuan proses fermentasi bakteri asam laktat. Nilai fungsional dari mocaf karena mempunyai kadar serat yang lebih besar dari tepung non-modifikasi. Salah satu tahap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29ba4e0966054cc19b244355239b4e9b