Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"agricultural waste valorization"'
Autor:
Anirudh, M.K. a, Lal, A.M. Nandhu a, b, Harikrishnan, M.P. a, Jose, Jijo a, Thasim, J. a, Warrier, Aswin S. a, b, Venkatesh, Rangaswamy a, b, Vaddevolu, Uday Bhanu Prakash c, Kothakota, Anjineyulu a, b, ⁎
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 270 Part 1
Autor:
Patel, Maga Ram, Panwar, Narayan Lal ⁎
Publikováno v:
In Resources, Conservation & Recycling Advances November 2023 19
Autor:
Iside Mut, Daniela Zalazar-García, María Celia Román, Yanina Baldán, Anabel Fernandez, María Paula Fabani, Alberto P. Blasetti, Germán Mazza, Rosa Rodriguez
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 7, p 1424 (2024)
Large quantities of pumpkins, rich in valuable nutrients, are lost due to superficial imperfections or size variations. This study explores a solution: transforming this unused resource into a highly functional food ingredient-pumpkin powder obtained
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bc458611ac74144a359151fb795875a
Publikováno v:
In Next Materials September 2023 1(3)
Publikováno v:
Next Materials, Vol 1, Iss 3, Pp 100029- (2023)
A novel quaternized microcrystalline cellulose (Q-MCC) was obtained through a one-pot synthesis using agro-industrial waste, specifically soybean hulls (SBH), as the starting material. This work focuses on discussing the synthesis, physicochemical ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b00c2fe5b39645df83a1c98cb5f03839
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brito Cangussu, Lais a, P. Leão, Daniela a, ⁎, Oliveira, Leandro S. a, b, Franca, Adriana S. a, b
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2021 350
Autor:
L.A. Borges, R.N.B. Souto, A.L.A. Nascimento, J.F. Soares, C.L. Paiva, I.V. Brandi, J.P. Lima
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 2 (2022)
This study investigated baru oil and partially defatted baru flour from the northwest region of Minas Gerais, Brazil. The physicochemical characterization of the oil was made by determining the fatty acid profile using gas chromatography, lutein, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aff1cfe377cf40ee80226c51a20c4df7