Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"agricultural emissions"'
Publikováno v:
Ecological Processes, Vol 13, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Background This study investigates the long-term effects of agricultural natural gas emissions on ecological footprints across 19 European countries from 2006 to 2020. Employing Cross-Sectional Distributed Lag and Cross-Sectional Autoregress
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0bc9d3ebc444b59a7e632d18c85835b
Autor:
Tatjana Brankov
Publikováno v:
Serbian Journal of Management, Vol 18, Iss 2, Pp 275-283 (2023)
Reducing agricultural emissions is one of the most important issues in global policy, which is becoming increasingly challenging as time goes on. To address this, our study explores the major determinants of agricultural emissions in the Western Balk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c871845f2fde45538a2af7482425c6bc
Autor:
Emilia Herman
Publikováno v:
Land, Vol 13, Iss 7, p 947 (2024)
The aim of this study was to highlight the interrelationship between the environmental, social, and economic pillars of agricultural sustainability and their impact on rural development in EU countries. By considering the cumulative influence of 15 s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0652b429ce524600b2d3563b4f9c7bce
Publikováno v:
GeoHealth, Vol 7, Iss 10, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Past emission controls in the UK have substantially reduced precursor emissions of health‐hazardous fine particles (PM2.5) and nitrogen pollution detrimental to ecosystems. Still, 79% of the UK exceeds the World Health Organization (WHO) g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d39e005728044b809e43643eee599040
Autor:
Pablo Baldassini, Walter Baethgen, Gonzalo Camba Sans, Andres Quincke, Virginia M. Pravia, José Terra, Ignacio Macedo, Gervasio Piñeiro, José Paruelo
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Carbon net emission is a critical aspect of the environmental footprint in agricultural systems. However, the alternatives to describe soil organic carbon (SOC) changes associated with different agricultural management practices/land uses are limited
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfedb39c4d5c4f57866e20c188b75f7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Tracking agriculture and land-use greenhouse gas (GHG) emissions is necessary to inform global climate policy, yet UNFCCC country-reported data and three independent global databases show inconsistent estimates of countries’ emissions. Data for dev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/562c00d68a8f4fe7b4883bcdeccffc69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cleaner Production Letters, Vol 1, Iss , Pp 100002- (2021)
To align business activities with the Paris Agreement goal to limit global warming to 1.5°, companies may disclose and set targets to mitigate their emissions. The global food system contributes up to 37% of total annual emissions. Major food & beve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07baa34bf5a045a0924fbc81c07f98ff