Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"aging consumers"'
Publikováno v:
Open Access Emergency Medicine, Vol Volume 15, Pp 227-239 (2023)
Abdullah Alshibani,1– 3 Meshal Alharbi,1,2 Simon Conroy4 1Emergency Medical Services Department, College of Applied Medical Sciences, King Saud bin Abdulaziz University for Health Sciences, Riyadh, Saudi Arabia; 2King Abdullah International Medical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/326ef467f9184a0289e3bb21092e319a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Economics, Management and Sustainability, Vol 4, Iss 2 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1175e9126ac4a509846e665a8d62f43
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 4, p 767 (2021)
There is a tendency towards greater expectations of consumer goods and services in society—what was once judged as ideal may now be a bare minimum. This presents a challenge for food providers in the upcoming decades. As the more demanding baby boo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf10ff3a25f3436884988b41cad9663f
Publikováno v:
Social Responsibility Journal, 2016, Vol. 12, Issue 4, pp. 786-805.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/SRJ-03-2016-0039
Publikováno v:
Journal of Business Research. 142:176-187
Copyright © 2022 The Authors. This paper explores how aging consumers engage in daily practices to achieve the balance between three aspects of wellbeing: body, mind, and spirit, with data collected from eighteen in-depth interviews with aging consu
Publikováno v:
Economics, Management and Sustainability, Vol 4, Iss 2 (2019)
This study analyzes the trends of healthy beverage consumption of aging consumers in central Thailand. It examines the relationship between demography and beverage consumption behavior of aging consumers. A questionnaire survey is used to collect inf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 767, p 767 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 4
Foods
Volume 10
Issue 4
There is a tendency towards greater expectations of consumer goods and services in society—what was once judged as ideal may now be a bare minimum. This presents a challenge for food providers in the upcoming decades. As the more demanding baby boo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.