Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"agave age"'
Autor:
Efraín Acosta-Salazar, Rocío Fonseca-Aguiñaga, Walter M. Warren-Vega, Ana I. Zárate-Guzmán, Marco A. Zárate-Navarro, Luis A. Romero-Cano, Armando Campos-Rodríguez
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3103 (2021)
Due to the oversupply and scarcity cycles of the Agave tequilana Weber blue variety, the effect of agave age (harvested in 4, 5, and 6 years) as raw material for the tequila 100% agave silver class was studied for each stage in a full-scale (industri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0d84c4729a048ea827ed831e0707fbe
Autor:
Pamela I. Aldrete-Herrera, Mercedes G. López, Luis Medina-Torres, Juan A. Ragazzo-Sánchez, Montserrat Calderón-Santoyo, Marisela González-Ávila, Rosa I. Ortiz-Basurto
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 9, p 404 (2019)
In this study, we characterize fructan extracts from five wild agave varieties at three ages to identify their potential use in the food industry. Physicochemical parameters (solids soluble total and pH), sugar content and fructan distribution profil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bff9eb2a016b4d4ab4265e245c0732f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Montserrat Calderón-Santoyo, Marisela González‐ávila, Mercedes López, Luis Medina-Torres, Rosa Isela Ortiz-Basurto, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, Pamela I. Aldrete-Herrera
Publikováno v:
Foods
Volume 8
Issue 9
Foods, Vol 8, Iss 9, p 404 (2019)
Volume 8
Issue 9
Foods, Vol 8, Iss 9, p 404 (2019)
In this study, we characterize fructan extracts from five wild agave varieties at three ages to identify their potential use in the food industry. Physicochemical parameters (solids soluble total and pH), sugar content and fructan distribution profil
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.