Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"agar well assay"'
Autor:
Syed Amir Ashraf, Mushtaq Ahmad Khan, Amir Mahgoub Awadelkareem, Shaikh Tajuddin, Md Faruque Ahmad, Talib Hussain
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 13, Iss 4, Pp 2545-2552 (2019)
Food preservation and safety is drawing more attention globally due to the increasing prevalence of food-borne diseases. The natural methods of food preservation are considered safer compared to methods using synthetic preservatives. The essential oi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/391d16e1bcc2423fa3a49f1e26fad5ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A huge group of natural antimicrobial compounds are active against a large spectrum of bacterial strains causing infectious threat. The present study was conducted to investigate the crude extracts of antimicrobial protein and peptide efficacy from s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::39eb4c1f96f342efffe86759d4324be7
https://europepmc.org/articles/PMC3942854/
https://europepmc.org/articles/PMC3942854/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.