Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"agar spot"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 12, p 2518 (2022)
The skin is the largest organ in the human body and is colonized by a diverse microbiota that works in harmony to protect the skin. However, when skin damage occurs, the skin microbiota is also disrupted, and pathogens can invade the wound and cause
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/330107d19cc94a9ea9f491fcaca74dfd
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 12, Iss 4, Pp 438-452 (2016)
فعالیت بازدارندگی 51 جدایه باکتری اسیدلاکتیک بدست آمده از شیر گوسفند، ماست گوسفندی و کره محلی مسکه در مقابل میکروارگانیسمهای شاخص بیمار
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7af925e5c5b473192201178802956c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
El objetivo de este trabajo es describir la experiencia del Laboratorio de Bacteriología y Antimicrobianos del Departamento de Microbiología de la FCV-UNLP, sobre la utilización del agar spot como prueba tamiz para la detección de aislamientos de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1329::9d73b785aa46dd57e99f9fb5c5210000
https://www.someve.org.ar/images/revista/2020/Vol101(3)/Pag-14-17-Giacoboni.pdf
https://www.someve.org.ar/images/revista/2020/Vol101(3)/Pag-14-17-Giacoboni.pdf
Autor:
Šulc, Dunja
Publikováno v:
Maribor
Probiotiki so živi mikroorganizmi, ki dokazano pozitivno učinkujejo na zdravje gostitelja, če jih zaužije v zadostnih količinah. Probiotični sevi imajo različne mehanizme delovanja in opravljajo specifične naloge. Na trgu je dostopnih vedno v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::454f254915429c191ee9af2d350f4fd8
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=69148
https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=69148
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 12, Iss 4, Pp 438-452 (2016)
فعالیت بازدارندگی 51 جدایه باکتری اسیدلاکتیک بدست آمده از شیر گوسفند، ماست گوسفندی و کره محلی مسکه در مقابل میکروارگانیسمهای شاخص بیمار
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Demir, Esra
Gelişen teknolojiyle birlikte tükettiğimiz gıdaların güvenilirliğine verilen önem de artmaktadır. Kontrollü mikroflora ve/veya antibakteriyel madde kullanımı ile uzun raf ömrü ve güvenli gıda üretimi sağlama olanağı sunulmaktadır
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4d7aa5fde0ecad305c05ee7e6ecd110f
http://hdl.handle.net/11607/452
http://hdl.handle.net/11607/452
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.