Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"agar contact plates"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 10, p 2512 (2023)
Examinations of total viable counts (TVCs) and Salmonella spp. on the skin of individual pigs during the slaughter process are useful to identify abattoir-specific risk factors for (cross-)contamination. At seven process stages (lairage to before chi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e63cc338e2db4285aa59cdd11a87f8aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.