Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"aerobic cultivation"'
Publikováno v:
Engineering in Life Sciences, Vol 24, Iss 7, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Shake flask cultivation, a cornerstone in bioprocess research encounters limitations in supplying sufficient oxygen and exchanging gases, restricting its accuracy in assessing microbial growth and metabolic activity. In this communication, w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d22719fd10ef46cf9ef86a4ca386bb31
Autor:
Arturo Levican, Carmen Varela, Lorena Porte, Thomas Weitzel, Isabel Briceño, Francisco Guerra, Benjamín Mena, Arthur Hinton
Publikováno v:
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol 13 (2023)
Campylobacter spp. are considered the most frequent cause of acute gastroenteritis worldwide. However, outside high-income countries, its burden is poorly understood. Limited published data suggest that Campylobacter prevalence in low- and middle-inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c12c11eb7126481d8a55d67b299f0a70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Engenharia Agrícola, Vol 35, Iss 4, Pp 721-732 (2015)
ABSTRACT 2-Phenylethanol (PE) is an aromatic alcohol with a characteristic odor of roses, widely used in food industry to modify certain aroma compositions in formulations with fruit, jam, pudding, and chewing gums, and also in cosmetic and fragrance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1580887802ca42109ab840982f2aa5a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 5 (2014)
Beer is a hostile environment for most microorganisms, but some lactic acid bacteria can grow in this environment. This is primarily because these organisms have developed the ability to grow in the presence of hops. It has been speculated that hop r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b06e8488de144e0f85ff8b82ac4c705b
Autor:
Neagoe, Dorotheia
Diese Masterarbeit befasst sich mit dem möglichen Recycling des Hydrothermalen Karbonisierung (HTC) Abwassers. Bei diesem Prozess wird der Prozess einer Inkohlung nachgeahmt, indem Biomasse in einem Reaktor unter Luftabschluss, Temperaturen zwischen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10650::ad6dff0b523ce4bcafb2d79dbc8603bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.