Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"adoption drivers"'
Autor:
Md. Abdur Rouf Sarkar, Mohammad Chhiddikur Rahman, Md. Shajedur Rahaman, Mou Rani Sarker, Mohammad Ariful Islam, Jean Balie, Md. Shahjahan Kabir
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d52c5f6bd2a5419a962bf7b8311759cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
What drives FinTech adoption? A multi-method evaluation using an adapted technology acceptance model
Publikováno v:
Management Decision, 2020, Vol. 58, Issue 8, pp. 1675-1697.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/MD-09-2019-1318
Autor:
Md. Abdur Rouf Sarkar, Mohammad Chhiddikur Rahman, Md. Shajedur Rahaman, Mou Rani Sarker, Mohammad Ariful Islam, Jean Balie, Md. Shahjahan Kabir
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Agrarian Bangladesh relies heavily on rice. Since independence, many varieties have been released and targeted to increase productivity, farmers' income, and food security. However, few gained widespread adoption. Moreover, farmers in the border regi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf88c357694846b0833f2fdf89dd832c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jabbour, Mirna, Abdel-Kader, Magdy
Publikováno v:
Qualitative Research in Accounting & Management, 2016, Vol. 13, Issue 4, pp. 472-510.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/QRAM-03-2015-0035
Autor:
Milou Habraken, Tanya Bondarouk
Publikováno v:
Administrative Sciences, Vol 10, Iss 2, p 30 (2020)
Industry 4.0 embodies the three technology-based developmental streams currently available and is widely recognised whether it is viewed as a great step forward or not. Consequently, the interest in the topic of “implementation” regarding Industr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6708a28c521486da24d10a694bbb360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2013, Vol. 115, Issue 7, pp. 917-935.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2010-0068