Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"adjuevan"'
Autor:
Marina Ghislaine Abre, Didier Kra Brou Kedjebo, Constant Kouadio Attchelouwa, Guillaume Octave Ehouman, Clémentine Amenan Kouakou-Kouame, Florent Kouadio N'guessan
Publikováno v:
World Journal of Advanced Research and Reviews. 15:626-634
Biogenic amines (BAs) are important nitrogenous compounds formed mainly by decarboxylation of amino acids or by amination and transamination of aldehydes and ketones. That compounds have been detected inadjuvant, a fermented fish very used as condime
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koussémon, M., Koffi-Nevry, R.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 30, Iss 1, Pp 9-14 (2012)
Adjuevan is a traditional Ivorian fermented fish product. This study which lasted 6 months was carried out on the unique collective processing site of adjuevan production in Abidjan, to determine the microbiological composition and the processors and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db1dd80e61894fd5aa41ed5c1499963f
Publikováno v:
Preventive Nutrition and Food Science
This study identified biogenic amines, fatty acids, and volatile compounds in adjuevan, an Ivorian traditionally salted and fermented fish. Samples were obtained from two processing methods (method 1: entire fish adjuevan; method 2: both sides fillet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5b1edbede0215b4b061157ea10e46414
http://agritrop.cirad.fr/595923/
http://agritrop.cirad.fr/595923/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kouakou-Kouamé CA; Laboratory of Biotechnology and Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, Nangui Abrogoua University, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d'Ivoire.; Centre for International Cooperation in Agronomic Research for Development, CIRAD, UMR Qualisud, Montpellier 34398, France., N'guessan FK; Laboratory of Biotechnology and Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, Nangui Abrogoua University, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d'Ivoire., Montet D; Centre for International Cooperation in Agronomic Research for Development, CIRAD, UMR Qualisud, Montpellier 34398, France., Djè MK; Laboratory of Biotechnology and Food Microbiology, Department of Food Science and Technology, Nangui Abrogoua University, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d'Ivoire.
Publikováno v:
Preventive nutrition and food science [Prev Nutr Food Sci] 2020 Mar 31; Vol. 25 (1), pp. 98-107.